El Temps a Tarragona: Les temperatures tornen a baixar

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 14 d'octubre

13 octubre 2020 19:14 | Actualizado a 13 octubre 2020 19:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu i a la meitat est del país, amb el creixement de nuvolades en aquest darrer sector. A la resta del país el cel estarà entre poc i mig ennuvolat, amb núvols més abundants fins a mig matí. Tot i això, a partir de la tarda creixeran nuvolades al terç nord i a la meitat est on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar en general

Pluges

S'esperen ruixats i xàfecs a la meitat est del país. A la tarda també s'esperen alguns ruixats a la resta del terç nord. En general seran d'intensitat entre feble i moderada. A més, localment aniran acompanyats de tempesta, sobretot durant la tarda, i puntualment de calamarsa o pedra petita a partir de migdia. Les quantitats de precipitació acumulada seran entre minses i poc abundants. Tot i això, al quadrant nord-est la precipitació és possible que sigui d'intensitat forta i acumuli quantitats abundants o molt abundants (més de 50 mm). La cota de neu voltarà els 1.600 metres i baixarà fins als 1.200 metres al final del dia.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa. Oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central, entre 7 i 12 ºC a la resta del territori. Temperatura màxima entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a la meitat nord. Rondarà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i al quadrant nord-est i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà regular a la meitat est i al vessant nord del Pirineu, tot i que a zones elevades serà dolenta. A la resta serà entre bona i excel·lent.

Vent

El vent bufarà de component est a la meitat est i de component oest a la resta. Bufarà entre fluix i moderat, si bé hi haurà cops forts al terç sud i a Ponent. A banda, al litoral de l'Empordà bufarà entre fluix i moderat de component nord a partir de mig matí, amb alguns cops forts a l'extrem nord del sector.

Comentarios
Multimedia Diari