El Temps a Tarragona: L'estiu ha arribat per quedar-se

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 24 de juny

23 junio 2019 16:55 | Actualizado a 23 junio 2019 17:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per l'arribada d'alguns núvols alts i prims a partir de migdia. A banda, hi haurà la presència d'alguns estrats baixos de matinada i de nou a partir del vespre als dos extrems del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé al litoral es mantindrà similar. Es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu i a la resta del país entre 16 i 21 ºC, tot i que a punts del prelitoral oscil·larà entre els 13 i 18 ºC. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa en general, si bé al quadrant nord-est la baixada serà moderada. En canvi, al quadrant nord-occidental es mantindrà similar o lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 28 i 33 ºC al Pirineu, entre 24 i 29 ºC al litoral, i entre 31 i 36 ºC a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component est al litoral i el component sud i est a l'interior. Bufarà entre fluix i moderat, amb alguns cops forts durant les hores centrals del dia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. A banda, fins a primera hora del matí i de nou al vespre hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la vall de l'Ebre i de l'extrem nord del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari