El Temps a Tarragona: Lleu descens de les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 9 d'agost

08 agosto 2021 15:43 | Actualizado a 08 agosto 2021 15:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts, i algunes de mitjans, més freqüents durant les hores centrals del dia, que arribaran pel sud i est del país i deixaran el cel enteranyinat. Independentment, durant les primeres hores del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts de la depressió Central i del terç sud del país.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta al terç oest del país, si bé a la Val d'Aran l'ascens podrà ser moderat. A la resta del territori, la mínima serà similar o lleugerament més baixa. Es mourà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 16 i 21 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta; rondarà entre els 26 i 31 ºC en conjunt, més alta a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, en general.

Vent

A l'inici i al final del dia el vent serà fluix i variable amb domini del terral al litoral. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud arreu, amb domini del sud-est al litoral i prelitoral; serà d'intensitat fluixa amb algun cop moderat.

Comentarios
Multimedia Diari