El Temps a Tarragona: Lleuger augment de les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 18 d'abril

17 abril 2021 17:09 | Actualizado a 17 abril 2021 17:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general al matí. A partir del final del matí creixeran nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu, a zones de muntanya del quadrant nord-est i al prelitoral central que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord i est de Catalunya. La nuvolositat minvarà al final del dia, si bé arribaran bandes de núvols alts per l'oest. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos al vessant nord del Pirineu fins a mig matí i poc o mig ennuvolat a partir d'aleshores.

Precipitacions

Fins a mitja tarda s'espera alguna precipitació feble, aïllada i minsa a cotes mitjanes i altes del vessant nord del Pirineu. A la tarda, és possible algun ruixat feble, aïllat i minso a l'extrem nord-est. La cota de neu voltarà els 800 metres fins a mig matí i els 1.200 metres durant la tarda.

Temperatura

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta i màxima en ascens entre lleuger i moderat, sobretot al quadrant nord-est i la Catalunya central. La mínima oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la Depressió Central i al prelitoral nord i central i entre 4 i 9 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, si bé quedaran més baixes al seu vessant nord, entre 17 i 22 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre, i entre 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, amb alguna boirina o banc de boira matinal en fondalades de l'interior del territori. Independentment, fins a mig matí serà regular o localment dolenta a cotes mitjanes i elevades del Pirineu.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts de mestral al terç sud. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat, de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior, amb alguns cops forts a zones elevades de l'interior i a punts de la costa. Independentment, al nord de l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts al llarg del dia.

Comentarios
Multimedia Diari