El Temps a Tarragona: Lleugera baixada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 23 d'octubre

22 octubre 2018 17:18 | Actualizado a 22 octubre 2018 17:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

l Previsió per a avui

Cel serè a tot el país. A banda, hi haurà alguns estrats baixos fins a migdia a punts de la depressió Central.

l Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat a l'interior. A banda, es mantindrà similar al nord de l'Empordà. Els valors es mouran entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre 6 i 11 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 8 i 13 ºC a la resta del prelitoral i al sud de la Costa Brava, i entre 12 i 17 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà semblant. Oscil·larà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a l'Altiplà Central, i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori, localment més alta al terç sud.

l Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta del dia bufarà vent de component oest a l'interior de la meitat oest, de component nord al Pirineu, i de component sud al sector central del litoral i del prelitoral, així com a l'interior de la meitat est. En tots casos bufarà fluix amb cops moderats. A banda, la tramuntana bufarà entre fluixa i moderada a l'Empordà, amb cops forts i alguns de molt forts al nord de Cap de Creus, sobretot a partir de la tarda. A les Terres de l'Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat, tot i que afluixarà al centre de la jornada quan, fins i tot, quedarà fluix i de direcció variable al sud del sector.

l Tendència per a demà

Cel serè en general. Malgrat tot, fins a primeres hores del matí hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari