Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Lleugera baixada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 23 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

l Previsió per a avui

Cel serè a tot el país. A banda, hi haurà alguns estrats baixos fins a migdia a punts de la depressió Central.

l Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat a l'interior. A banda, es mantindrà similar al nord de l'Empordà. Els valors es mouran entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre 6 i 11 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 8 i 13 ºC a la resta del prelitoral i al sud de la Costa Brava, i entre 12 i 17 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà semblant. Oscil·larà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a l'Altiplà Central, i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori, localment més alta al terç sud.

l Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta del dia bufarà vent de component oest a l'interior de la meitat oest, de component nord al Pirineu, i de component sud al sector central del litoral i del prelitoral, així com a l'interior de la meitat est. En tots casos bufarà fluix amb cops moderats. A banda, la tramuntana bufarà entre fluixa i moderada a l'Empordà, amb cops forts i alguns de molt forts al nord de Cap de Creus, sobretot a partir de la tarda. A les Terres de l'Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat, tot i que afluixarà al centre de la jornada quan, fins i tot, quedarà fluix i de direcció variable al sud del sector.

l Tendència per a demà

Cel serè en general. Malgrat tot, fins a primeres hores del matí hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central.

Temas

Comentarios

Lea También