El Temps a Tarragona: Marxen els núvols i donen pas al sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 18 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 18 de desembre. FONT: Meteo.cat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 18 de desembre. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà estrats de núvols baixos a punts del litoral que localment podran deixar el cel mig o molt ennuvolat, sobretot als dos extrems del país i seran més extensos a principi i final del dia. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia, persistents a Ponent i nord de la vall de l'Ebre.

Precipitacions

A causa de la boira no es descarta alguna roina inapreciable a Ponent i al nord de la vall de l'Ebre.

Temperatures

Temperatura semblant o lleugerament més baixa, tant la mínima com la màxima; tot i això, al Pirineu i Prepirineu Occidental la màxima pujarà lleugerament. La mínima quedarà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, -3 i 2 ºC a la depressió Central, el Prelitoral i el litoral nord, i entre 1 i 6 ºC a la resta del litoral. La màxima se situarà entre 10 i 15 ºC en general, tot i que les zones afectades per la boira persistent quedaran notablement per sota i oscil·laran entre 1 i 6 ºC en general.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, tot i que fins a migdia hi haurà bancs de boira i boirina, localment gebradora, a punts de Ponent i al nord de la vall de l'Ebre on seran persistents.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior. Al litoral, bufarà terral fluix a l'inici i final del dia i vent fluix amb predomini del component est al centre de la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También