El Temps a Tarragona: Marxen els núvols i torna el sol

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 23 de juliol 

22 julio 2020 10:04 | Actualizado a 22 julio 2020 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a migdia, si bé de matinada estarà mig ennuvolat a la meitat sud del territori i a la resta del litoral i del prelitoral. A partir d'aleshores creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu, així com més aïlladament a punts del prelitoral a l'inici de la tarda; a més, a partir del vespre arribaran núvols i algunes nuvolades per l'oest del territori, sobretot al quadrant nord-occidental.

Pluja

A partir de migdia s'esperen ruixats i xàfecs a punts del Pirineu i del Prepirineu i en són de probables a l'interior del quadrant nord-est. A partir del vespre n'arribaran pel quadrant nord-oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta i/o pedra. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Es mourà entre 13 i 17 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central i entre 17 i 22 ºC a la resta. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, sobretot a Ponent i a les Terres de l'Ebre. Es mourà entre 28 i 33 ºC al Pirineu i litoral i entre 31 i 36 ºC a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, localment regular de matinada. Independentment, en moments de ruixat serà regular o dolenta.

Vent

Fins a l'inici del matí predominarà el vent de component nord i oest fluix amb cops moderats en general, si bé hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable, sobretot a la depressió Central. A partir d'aleshores s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb algun cop fort en general, si bé al terç oest bufarà de component sud i oest. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable, per bé que l'Empordà i a les Terres de l'Ebre s'imposarà el vent de tramuntana i de mestral respectivament, entre fluix i moderat.

Tendència per demà

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general, amb el creixement de nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu, del prelitoral i de la Catalunya central a partir del final del matí que localment deixaran el cel molt ennuvolat cobert. Malgrat això, al llarg de la tarda la nuvolositat minvarà per Ponent i pel sud del territori.

Comentarios
Multimedia Diari