El Temps a Tarragona: Marxen les pluges

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 23 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 23 d'octubre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 23 d'octubre. Foto: Meteocat

Situació general

El cel passarà de molt ennuvolat o cobert de matinada, a poc o mig ennuvolat a mig matí, i a serè o poc ennuvolat a la tarda. Malgrat tot, hi haurà algunes nuvolades durant la tarda al terç nord i al massís del Port, i augmentaran els núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Pluges

S'esperen precipitacions febles i disperses fins a primera hora matí a qualsevol punt, preferentment al Pirineu i Prepirineu. De nou a la tarda, s'espera algun ruixat local a punts del terç nord, d'intensitat entre feble i moderada. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà durant la tarda a l'entorn dels 2100 metres. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, i en molts casos en donarà al final de la jornada. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa, si bé pujarà lleugerament a l'extrem nord-est i al litoral. La temperatura mínima oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu i Prepirineu, 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral i 11 i 16 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i al Prepirineu i 19 i 24 ºC a la resta del país, tot i que localment serà més alta a l'extrem nord-est.

Visibilitat

La visibilitat millorarà amb el pas de les hores, passant de regular o localment dolenta de matinada, a entre bona i excel·lent a la tarda.

Vent

S'imposarà el vent del sud-oest al litoral i de l'oest a l'interior, d'intensitat entre fluixa i moderada, amb alguna ratxa forta. Tot i això, a l'extrem nord-est el vent serà fluix i de direcció variable, si bé predominarà la tramuntana al nord de la Costa Brava a partir de la tarda. A banda, fins les primeres hores del matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè, amb algun interval de núvol durant el matí al nord de la Costa Central i sud de la Costa Brava. A banda, es formaran estrats baixos fins a mig matí al nord de la depressió Central.

Temas

Comentarios

Lea También