El Temps a Tarragona: Matí de precipitacions

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 10 d'octubre

09 octubre 2018 18:48 | Actualizado a 09 octubre 2018 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

l Previsió per a avui

De matinada i fins a mig matí estarà cobert o molt ennuvolat arreu amb possibles precipitacions. A partir de llavors, s'obriran clarianes al terç sud i a Ponent i es mantindrà molt ennuvolat a la resta. A la tarda la nuvolositat quedarà restringida al Pirineu i a la resta de la meitat est.

l Temperatures

Temperatura mínima moderadament més alta i màxima lleugerament més alta, tot i que al terç sud i a Ponent pujarà moderadament. La temperatura mínima es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, 10 i 15 ºC a la depressió Central i entre 14 i 19 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 16 i 21 ºC al Pirineu i entre 19 i 24 ºC a la resta, localment més altes a Ponent i al terç sud.

l Vent

Fins a mig matí el vent bufarà entre fluix i moderat amb ratxes fortes de component est, tot i que bufarà mestral al terç sud. A partir de llavors girarà a vent entre fluix i moderat de component sud i quedarà fluix i de direcció variable al final del dia.

l Tendència per a demà

Cel poc ennuvolat per núvols alts i prims que circularan d'oest a est fins a primera hora de la tarda. A partir de llavors, arribaran també núvols mitjans per l'oest alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya i a partir del vespre quedarà molt ennuvolat a la meitat oest, localment cobert al quadrant nord-oest, i entre mig i molt ennuvolat al final del dia a la resta. A banda, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos al litoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari