El Temps a Tarragona: Matí molt ennuvolat que minvarà a partir del migdia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 18 de maig

17 mayo 2021 07:38 | Actualizado a 17 mayo 2021 10:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins al migdia estarà entre mig i molt ennuvolat al litoral, al prelitoral i a la depressió Central, mentre que a la resta predominarà l'ambient assolellat. A partir d'aleshores, tendirà a minvar la nuvolositat si bé arribaran franges de núvols alts, i alguns de mitjans a partir de mitja tarda que deixaran el cel mig ennuvolat en general. A banda, creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot a l'extrem nord-est que deixaran el cel molt ennuvolat en aquest sector.

Pluges

A partir de mig matí són possibles alguns ruixats a punts del litoral i prelitoral, mentre que a partir del migdia en són probables a punts de l'extrem nord-est. En general seran febles i acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants. La cota de neu voltarà els 2400 metres.

Temperatura

La temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa en general. La temperatura màxima serà lleugerament, o localment moderadament, més alta, si bé baixarà entre lleugerament i moderadament al litoral sud. La temperatura mínima oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu i Prepirineu, 7 i 12 ºC a la depressió Central i al prelitoral i 9 i 14 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 17 i 22 ºC al litoral i al Pirineu i entre 22 i 27 ºC a la resta, localment més alta a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà bona al quadrant nord-est, entre bona i regular al litoral i prelitoral i localment dolenta a zones de muntanya al matí. A la resta serà entre bona i excel·lent. Tot i això, hi haurà alguns bancs de boirina matinals a l'interior de quadrant nord-est i la Catalunya Central.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a primeres hores de matí en general. A partir de llavors, s'imposarà el vent entre fluix i moderat, de component sud i est al quadrant nord-est i de component sud a la resta del litoral i prelitoral, amb alguns cops forts, mentre que a la resta del país bufarà de component oest. Al final del dia entrarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari