El Temps a Tarragona: Matí molt ennuvolat que s'aclarirà al llarg del dia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 6 de juny

05 junio 2021 09:21 | Actualizado a 05 junio 2021 11:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general, sobretot al litoral on a estones estarà cobert. A partir de llavors hi haurà l'obertura progressiva de clarianes fins a quedar el cel entre poc i mig ennuvolat. Malgrat tot, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya del terç nord i amb el pas de les hores s'estendran a altres punts de la zona, on quedarà localment entre mig i molt ennuvolat.

Pluges

S'espera precipitació fins a primera hora del matí a punts del sector central i sud del litoral i prelitoral, així com fins al final del matí a punts de l'interior del quadrant nord-est i de la resta de la Catalunya Central. Malgrat tot, a partir de llavors s'esperen nous ruixats que afectaran zones de l'interior de la meitat est i, a la tarda, del Prepirineu i nord de la depressió Central. Seran d'intensitat feble, localment moderada, i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants a punts de l'interior de la meitat est. No es descarta que vagin acompanyats de tempesta.

Temperatura

Temperatura mínima sense canvis o lleugerament més alta. Es moura entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al litoral central i sud, i entre 13 i 18 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta en general, si bé a punts de l'interior de la meitat est serà semblant. Voltarà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre 22 i 28 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular, localment dolenta a punts del litoral i prelitoral, així com de la Catalunya Central fins a mig matí. A partir de llavors tendirà a millorar quedant bona en general, localment regular en moments de ruixat.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a primera hora del matí. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats al litoral i oest a l'oest de la depressió Central. Malgrat tot, a l'interior del nord-est bufarà fluix i variable. De nou a partir del vespre el vent es tornarà fluix i de direcció variable. Independentment, a l'extrem nord de l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari