El Temps a Tarragona: Matinada i nit fredes

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 27 de gener

26 enero 2022 11:53 | Actualizado a 26 enero 2022 12:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Tant la temperatura mínima com la màxima es mantindran similars. Hi haurà inversió tèrmica matinal i de nou a partir del vespre. La mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu, al Prepirineu i la depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral i entre 0 i 5 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima se situarà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, Prepirineu i la depressió Central i entre 11 i 16 ºC al litoral i al prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Tot i això, hi haurà localment alguns bancs de boira i boirina matinals a punts de Ponent, on serà gebradora, i l'interior de la vall de l'Ebre, així com alguna boirina més locals a altres fondalades de la depressió Central.

Vent

Vent fluix i variable durant el matí i de nou a partir del vespre, amb terral fluix amb algun cop moderat al litoral. Durant les hores centrals del dia, predominarà el vent de component sud i est fluix amb algun cop moderat al litoral i al prelitoral, mentre que a la resta serà fluix i de direcció variable amb predomini del component oest a Ponent. A banda, al nord de l'Empordà bufarà la tramuntana fluixa amb algun cop moderat, malgrat que amb estones de vent fluix i variable durant les hores centrals del dia.

Comentarios
Multimedia Diari