El Temps a Tarragona: Màximes superiors als 30ºC

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 13 d'agost

12 agosto 2021 09:28 | Actualizado a 12 agosto 2021 15:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que a partir de migdia creixeran algunes nuvolades al Pirineu Oriental. Independentment, fins a primeres hores del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral, sobretot als dos extrems.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Els valors oscil·laran entre 16 i 21 ºC al Pirineu, i entre 20 i 25 ºC a la resta. La màxima quedarà semblant o lleugerament més alta. Els valors es mouran entre 37 i 42 ºC a la depressió Central i a les valls del Prepirineu, i entre 32 i 37 ºC a la resta del territori. Al centre del dia l'ambient serà molt calorós.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, tot i que a punts dels dos extrems del litoral es formarà algun banc de boira o boirina fins a primeres hores del matí.

Vent

A l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component nord i est al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix amb cops moderats de component sud i est al litoral i prelitoral, amb predomini del xaloc. A la resta girarà de component oest fluix a component sud entre fluix i moderat, si bé a partir de la tarda hi haurà alguns cops forts a la Vall de l'Ebre i a la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari