El Temps a Tarragona: Més calor i xafogor

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 18 de juliol

17 julio 2021 09:47 | Actualizado a 17 julio 2021 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general, si bé creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu oriental, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. A banda, fins a primera hora del matí es formarà algun interval de núvol baix al Delta de l'Ebre.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura, tant la mínima com la màxima, pujarà lleugerament. L'ambient serà calorós durant les hores centrals del dia, i xafogós al litoral. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC a la resta de l'interior, i entre els 18 i 23 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 28 i 33 ºC al Pirineu i al sector central del litoral, mentre que a la resta se situarà entre els 32 i 37 ºC, localment més alta a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Puntualment regular al Delta de l'Ebre fins a primera hora del matí.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable a l'inici i al final de la jornada, amb predomini del terral al litoral fins a primera hora del matí. Al llarg del matí s'imposarà el component sud al litoral i a la meitat est i el component oest a la resta, si bé virarà a component est a la tarda, entre fluix i moderat amb algun cop fort. Independentment, bufarà la tramuntana al nord de l'Alt Empordà durant tota la jornada, d'intensitat feble o moderada, amb ratxes fortes.

Comentarios
Multimedia Diari