El Temps a Tarragona: Més núvols i sense canvis de temperatura

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 25 de maig

24 mayo 2021 17:07 | Actualizado a 24 mayo 2021 17:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat est i sud tret del nord de l'Empordà i de les Terres de l'Ebre on estarà serè o poc ennuvolat; a la resta del territori dominarà el cel serè o poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat minvarà transitòriament, tot i que augmentarà al final del dia i arribarà també a punts del Prepirineu i de la depressió Central. Independentment, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i quadrant nord-est.

Pluges

Fins a primera hora de la tarda són probables ruixats aïllats i febles al sud de la costa Central i nord de la Costa Daurada, i no es descarten al quadrant nord-est. A banda, a partir de migdia s'esperen ruixats febles a punts de l'interior del quadrant nord-est. S'acumularan quantitats minses de precipitació. Cota de neu: 2.300 metres.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament a la meitat sud del litoral i prelitoral i a Ponent, i quedarà semblant o lleugerament més baixa a la resta. La màxima baixarà lleugerament, tot i que al litoral i prelitoral la baixada podrà ser moderada. La temperatura mínima es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu i Prepirineu, 5 i 10 ºC a la depressió Central i 9 i 14 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i 19 i 24 ºC a la resta del país, tot i que podrà ser lleugerament més a alta a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé durant la tarda en moments de ruixat serà localment regular. A més, fins a primera hora del matí hi haurà alguns bancs de boira a punts del prelitoral i més aïlladament a altres punts de muntanya.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable en general. Al llarg del matí s'imposarà el component oest a l'interior entre fluix i moderat, i el component sud fluix amb cops moderats al litoral. A banda, a partir de la tarda bufarà tramuntana a l'Alt Empordà i vent fluix i de direcció variable al quadrant nord-est. Al final del dia, la tramuntana s'enfortirà i bufarà amb alguns cops forts, i al litoral i prelitoral central i camp de Tarragona bufarà vent de component sud i est amb estones de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari