El Temps a Tarragona: Més núvols, però sense pluja de moment

La previsió meteorològica d'aquest dijous 18 de setembre

18 septiembre 2019 10:30 | Actualizado a 20 septiembre 2019 16:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre poc i mig ennuvolat, tot i que al Pirineu estarà molt ennuvolat durant tota la jornada. Al final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu, a la Catalunya central i al prelitoral.

Pluja

De matinada són possibles ruixats febles al Pirineu i Prepirineu. A partir de mig matí s'esperen ruixats a l'interior de la meitat nord i al prelitoral. Seran febles o moderats i deixaran acumulacions entre minses i poc abundants, tot i que puntualment seran abundants. Aniran localment acompanyats de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant en general tot i que a la meitat sud serà lleugerament més alta. Voltarà entre entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre els 16 i 21 ºC al litoral i entre 13 i 17 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 21 i 26 ºC al Pirineu, entre els 23 i 28 ºC al Prepirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta del territori

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada amb tramuntana entre fluixa i moderada l'Empordà. Al llarg del dia s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat, amb algunes ratxes fortes al litoral. Al final del dia el vent quedarà fluix i variable.

Tendència per a demà

Al matí estarà poc ennuvolat amb nuvolositat més compacta al Pirineu. A la tarda augmentarà la nuvolositat i deixarà el cel molt ennuvolat arreu al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari