El Temps a Tarragona: Més vent i fred

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 7 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada i al llarg del matí la nuvolositat augmentarà fins a quedar el cel molt ennuvolat en general amb algunes clarianes transitòries durant la tarda. Independentment, durant les primeres hores del dia hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central.

Precipitacions

A partir del migdia s'espera precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental i altres punts de la meitat oest, mentre que no se'n descarta a la resta del país. La cota de neu voltarà els 2.000 metres, si bé en algunes valls del vessant sud del Pirineu podrà baixar fins als 1.500 metres. Les quantitats de precipitació acumulada seran minses, tret del vessant sud del Pirineu occidental on podran ser poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més alta, mentre que la màxima serà lleugerament més alta, si bé a punts del terç oest quedarà lleugerament més baixa. La mínima es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC a fondalades de la meitat nord i al sud de la Costa Brava, entre els 3 i 8 ºC a la resta de l'interior, i entre els 6 i 11 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre els 13 i 18 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 8 i 13 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé a partir de mitja tarda empitjorarà al Pirineu i Prepirineu occidental. En aquests sectors tendirà a quedar regular o dolenta. A banda, al nord de la depressió Central la visibilitat serà regular o dolenta fins a mig matí per alguns bancs de boira o boirina.

Vent

Fins a primeres hores del matí el vent bufarà fluix i direcció variable, amb predomini del component oest. Si bé bufarà la tramuntana al nord de l'Empordà i el mestral a la Vall de l'Ebre i sud del Camp de Tarragona, d'intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts, i alguns de molt forts. A partir de llavors s'imposarà el component oest entre fluix i moderat a l'interior i de component sud a litoral, fluix o moderat a la meitat sud i moderat amb algun cop fort a la meitat nord.

Tendència per a demà

De matinada estarà molt ennuvolat. Al matí els núvols minvaran i quedaran restringits al Pirineu i Prepirineu, així com a punts del terç oest. A partir de llavors, la nuvolositat tornarà a augmentar, sobretot al nord i oest del país. Hi haurà alguns estrats baixos matinals a punts del nord de la depressió Central i del prelitoral sud.

Temas

Comentarios

Lea También