El Temps a Tarragona: Mestral al sud, termòmetre estancat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 13 d'agost

12 agosto 2019 10:17 | Actualizado a 14 agosto 2019 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia cel estarà poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel localment mig ennuvolat. Independentment, de matinada i de nou a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat est i de la resta del sector central del litoral i del prelitoral.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima semblant o lleugerament més baixa. La mínima voltarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 20 i 25 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta, localment més alta a Ponent i al terç sud.

Vent

Durant tot el dia bufarà tramuntana i mestral d'intensitat moderada amb cops forts o molt forts a l'Empordà i terç sud respectivament. Malgrat tot, al litoral sud s'imposarà a la tarda i fins al vespre el component sud moderat amb cops forts. A la resta de la meitat oest predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort a Ponent. A la resta de la meitat est, predominarà el component sud i est fluix amb algun cop moderat, amb estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior del quadrant nord-est.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans fins a mig matí. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i del massís del Port, que localment deixaran el cel mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat est, així com al litoral i prelitoral central al final de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari