Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Mestral al sud, termòmetre estancat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 13 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a migdia cel estarà poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel localment mig ennuvolat. Independentment, de matinada i de nou a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat est i de la resta del sector central del litoral i del prelitoral.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima semblant o lleugerament més baixa. La mínima voltarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 20 i 25 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta, localment més alta a Ponent i al terç sud.

Vent

Durant tot el dia bufarà tramuntana i mestral d'intensitat moderada amb cops forts o molt forts a l'Empordà i terç sud respectivament. Malgrat tot, al litoral sud s'imposarà a la tarda i fins al vespre el component sud moderat amb cops forts. A la resta de la meitat oest predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort a Ponent. A la resta de la meitat est, predominarà el component sud i est fluix amb algun cop moderat, amb estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior del quadrant nord-est.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans fins a mig matí. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i del massís del Port, que localment deixaran el cel mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat est, així com al litoral i prelitoral central al final de la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También