Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Millora el temps per anar a la platja aquest dijous

La previsió meteorològica d'aquest dijous 22 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Temps a Tarragona: Millora el temps per anar a la platja aquest dijous

El Temps a Tarragona: Millora el temps per anar a la platja aquest dijous

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims de matinada. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud. Independentment, creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i al prelitoral.

Pluges

De matinada no es descarta algun ruixat feble i minso a punts de la Costa Daurada.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Màxima en ascens lleuger. La mínima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i prelitoral nord, entre 12 i 17 ºC a la resta del prelitoral i a la depressió Central, i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i Prepirineu, localment més baixa al vessant nord del Pirineu, i entre 28 i 33 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general. Fins a mig matí serà localment regular a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud.

Vent

Fins a migdia bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l'Alt Empordà. A les Terres de l'Ebre Fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a primera hora del matí. A l'interior, el vent serà fluix i variable amb predomini dels components sud i oest al centre de la jornada. Al litoral dominarà el terral fluix de matinada i al final del dia, i s'imposarà el vent de components sud i est fluix amb cops moderats la resta del dia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat amb el creixement d'alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i Prepirineu.

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu oriental durant la tarda.

Temperatura semblant o lleugerament més alta tant mínima com màxima.

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, localment regular al litoral al final del dia.

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral i tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats, de component est al litoral i de components sud i est a l'interior.

Temas

Comentarios

Lea También