El Temps a Tarragona: Millora el temps per anar a la platja aquest dijous

La previsió meteorològica d'aquest dijous 22 d'agost

21 agosto 2019 18:26 | Actualizado a 16 septiembre 2019 17:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims de matinada. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud. Independentment, creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i al prelitoral.

Pluges

De matinada no es descarta algun ruixat feble i minso a punts de la Costa Daurada.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Màxima en ascens lleuger. La mínima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i prelitoral nord, entre 12 i 17 ºC a la resta del prelitoral i a la depressió Central, i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i Prepirineu, localment més baixa al vessant nord del Pirineu, i entre 28 i 33 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general. Fins a mig matí serà localment regular a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud.

Vent

Fins a migdia bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l'Alt Empordà. A les Terres de l'Ebre Fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a primera hora del matí. A l'interior, el vent serà fluix i variable amb predomini dels components sud i oest al centre de la jornada. Al litoral dominarà el terral fluix de matinada i al final del dia, i s'imposarà el vent de components sud i est fluix amb cops moderats la resta del dia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat amb el creixement d'alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i Prepirineu.

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu oriental durant la tarda.

Temperatura semblant o lleugerament més alta tant mínima com màxima.

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, localment regular al litoral al final del dia.

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral i tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats, de component est al litoral i de components sud i est a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari