El Temps a Tarragona: Mínimes i màximes, amunt

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 8 de maig 

07 mayo 2021 10:29 | Actualizado a 07 mayo 2021 10:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè en general fins a migdia. A partir de llavors arribaran núvols alts i prims per l'oest que s'estendran a la resta del territori amb el pas de les hores. A més, creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Independentment, fins a mig matí i de nou al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral i punts del prelitoral, sobretot a la meitat sud.

Pluges

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 8 i 13 ºC a l'interior i entre 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima la màxima pujarà lleugerament, tret del prelitoral sud i del litoral central i sud on quedarà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, al prelitoral sud i al litoral, i entre 25 i 30 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, o puntualment regular a punts del litoral inici i final del dia.

Vent

Vent fluix i variable a l'inici i final del dia, amb terral matinal al litoral. La resta del dia s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, més reforçat al litoral nord durant la tarda on hi haurà alguns cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari