Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Minven els núvols aquest dissabte

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 6 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada tendirà a minvar la nuvolositat fins a quedar serè o poc ennuvolat al matí, si bé es mantindran alguns intervals de núvols al terç nord així com alguns estrats baixos al nord de la depressió Central. A partir de mig matí creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel a partir de migdia molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més trencada al litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé a l'interior la pujada serà moderada. Oscil·larà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, entre els 1 i 6 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 3 i 8 ºC al prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant. Rondarà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al Prepirineu i entre els 12 i 17 ºC a la resta, puntualment més alta al litoral sud.

Vent

S'imposarà el vent de component oest a l'interior, i de component sud i oest al litoral. En general, bufarà d'intensitat entre fluixa i moderada, amb cops forts al centre del dia. Tot i això, al centre del dia quedarà fluix i variable a l'extrem nord-est.

Visibilitat 

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé fins al matí localment quedarà regular o dolenta per la presència d'algunes boirines o bancs de boira a fondalades interiors de la meitat nord, així com a punts del Pirineu.

Tendència per a demà

Fins a mig matí la nuvolositat serà variable, amb algunes nuvolades. A partir d'aleshores, es faran més extenses i afectaran zones de muntanya i àrees properes, per bé que quedarà entre molt ennuvolat i cobert, amb núvols més trencat a l'Empordà i a les Terres de l'Ebre. Al final del dia es trencarà parcialment la nuvolositat.

Temas

Comentarios

Lea También