El Temps a Tarragona: No es preveuen canvis significatius

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 16 d'octubre

15 octubre 2020 09:15 | Actualizado a 15 octubre 2020 18:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat arreu, si bé fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central i a la Val d'Aran. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central, que seran més abundants de matinada i a partir del migdia.

Pluges

No es descarta algun ruixats aïllats i febles de matinada i a la tarda al sud de la Costa Brava i al nord del litoral central.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o baixarà lleugerament, es mourà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 1 i 6 ºC a la resta de l'interior, i entre els 5 i 10 ºC al litoral. La màxima serà similar o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre els 13 i 18 ºC a la resta de l'interior, i entre els 16 i 21 ºC al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé hi haurà bancs de boira o boirina matinals a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Al terç sud i al nord de la Costa Brava bufarà el vent de component nord i oest, entre fluix i moderat, amb cops forts i algun de molt fort sobretot fins a mig matí. A la resta del territori, fins a mig matí bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component oest a l'interior i el component sud i oest a la resta, fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims, si bé al final del dia també n'arribaran alguns de mitjans per l'oest. A banda, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos al sud de la Costa Brava i nord del litoral central, així com localment al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari