Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Nou avís per pluja intensa

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 17 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 17 de setembre. Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 17 de setembre. Meteocat

Situació general

Al matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, llevat del sector central del litoral on de matinada creixeran nuvolades que localment deixaran el cel molt ennuvolat. A partir de migdia també creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu, Prepirineu, massís del Port i a l'interior del quadrant nord-est, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, mentre que el cel continuarà poc ennuvolat a la plana de Lleida i a la Costa Daurada.

Precipitacions

Fins a mig matí són probables ruixats aïllats al sector central del litoral. A partir de migdia s'esperen ruixats dispersos a l'interior del quadrant nord-est i al massís del Port i són possibles a la resta del Pirineu, Prepirineu i de la serralada prelitoral. La precipitació serà d'intensitat entre feble i moderada i és possible que localment vagi acompanyada de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants en general. A les zones avisades la precipitació podrà ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa; es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 21 ºC al litoral i entre 13 i 18 ºC a la resta. La màxima serà semblant en general i lleugerament més alta al quadrant nord-est; arribarà a valors d'entre 20 i 25 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general i reduïda en moments de xàfec.

Vent

Fins a mig matí hi haurà mestral moderat amb cops forts a les Terres de l'Ebre i tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable. A partir de migdia s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest i el component sud i est a la resta, d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

Temas

Comentarios

Lea También