Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Núvol durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 20 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 de juliol.

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 de juliol.

Previsió per a avui

Al matí el cel estarà cobert al quadrant nord-oest. A la resta, cel molt ennuvolat en general amb el creixement de nuvolades fins a mitja tarda, amb tendència a minvar la nuvolositat a partir de llavors. Al vespre s'obriran clarianes per l'oest.

Pluges

S'esperen ruixats i xàfecs al quadrant nord-oest i altres punts del terç oest, que a partir de migdia també afectaran altres punts del territori, si bé al litoral i prelitoral nord i al litoral central la precipitació serà menys probable i més aïllada. A partir del vespre la precipitació tendirà a minvar. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Tot i això, al quadrant nord-oest i a la tarda al Pirineu i Prepirineu oriental, seran localment fortes i abundants i no es descarta a algun punt del Pirineu i Prepirineu Occidental acumulacions localment molt abundants o extremadament abundants. A més, els xàfecs aniran localment acompanyats de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre 19 i 24 al prelitoral sud i al litoral, i entre 15 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 17 i 22 ºC al Pirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular en general i localment dolenta al Pirineu occidental i en moments de xàfec.

Vent

Bufarà tramuntana a l'Empordà durant tota la jornada, moderada amb cops forts. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component est entre fluix i moderat al litoral. A l'interior el vent serà fluix i al centre del dia dominarà el component est a la meitat est i el sud a la resta.

Tendències per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts, més abundants al centre del dia. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al terç sud, i al centre de la jornada creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu que a la tarda deixaran el cel localment molt ennuvolat.

Temperatura mínima en lleuger descens. Màxima en ascens, lleuger en general i localment moderat al terç oest.

Visibilitat bona en general i regular fins a mig matí al terç sud.

Tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà amb algun cop molt fort fins a migdia al nord del cap de Creus. Fins a migdia bufarà mestral entre fluix i moderat a l'extrem sud. A la resta, el vent serà fluix i variable a l'inici i al final del dia, mentre que al centre de la jornada bufarà de component oest a la meitat oest i de component sud a la resta.

Temas

Comentarios

Lea También