El Temps a Tarragona: Núvol durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 20 d'agost

19 agosto 2019 18:47 | Actualizado a 20 septiembre 2019 16:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al matí el cel estarà cobert al quadrant nord-oest. A la resta, cel molt ennuvolat en general amb el creixement de nuvolades fins a mitja tarda, amb tendència a minvar la nuvolositat a partir de llavors. Al vespre s'obriran clarianes per l'oest.

Pluges

S'esperen ruixats i xàfecs al quadrant nord-oest i altres punts del terç oest, que a partir de migdia també afectaran altres punts del territori, si bé al litoral i prelitoral nord i al litoral central la precipitació serà menys probable i més aïllada. A partir del vespre la precipitació tendirà a minvar. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Tot i això, al quadrant nord-oest i a la tarda al Pirineu i Prepirineu oriental, seran localment fortes i abundants i no es descarta a algun punt del Pirineu i Prepirineu Occidental acumulacions localment molt abundants o extremadament abundants. A més, els xàfecs aniran localment acompanyats de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre 19 i 24 al prelitoral sud i al litoral, i entre 15 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 17 i 22 ºC al Pirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular en general i localment dolenta al Pirineu occidental i en moments de xàfec.

Vent

Bufarà tramuntana a l'Empordà durant tota la jornada, moderada amb cops forts. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component est entre fluix i moderat al litoral. A l'interior el vent serà fluix i al centre del dia dominarà el component est a la meitat est i el sud a la resta.

 

Tendències per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts, més abundants al centre del dia. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al terç sud, i al centre de la jornada creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu que a la tarda deixaran el cel localment molt ennuvolat.

Temperatura mínima en lleuger descens. Màxima en ascens, lleuger en general i localment moderat al terç oest.

Visibilitat bona en general i regular fins a mig matí al terç sud.

Tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà amb algun cop molt fort fins a migdia al nord del cap de Creus. Fins a migdia bufarà mestral entre fluix i moderat a l'extrem sud. A la resta, el vent serà fluix i variable a l'inici i al final del dia, mentre que al centre de la jornada bufarà de component oest a la meitat oest i de component sud a la resta.

 

Comentarios
Multimedia Diari