El Temps a Tarragona: Nuvolositat durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 17 de setembre

16 septiembre 2020 18:18 | Actualizado a 16 septiembre 2020 18:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà amb el pas de les hores i quedarà entre mig i molt ennuvolat al migdia de núvols alts i mitjans, amb més clarianes a l'extrem nord-est. Independentment, al centre de la jornada creixeran nuvolades al Pirineu i n'arribaran pel terç oest. A banda, són possibles alguns intervals de núvols baixos al litoral sud, preferentment fins a mig matí i a partir de mitja tarda.

Pluja

A la tarda són possibles alguns ruixats febles, aïllats i minsos a l'extrem nord del Pirineu i al massís del Port.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Els valors es mouran entre 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant. Els valors oscil·laran entre 24 i 29 ºC al Pirineu, i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i final del dia. Al centre del dia s'imposarà el component sud entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

La nuvolositat anirà en augment i creixeran nuvolades. Amb tot, el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, sobretot a partir de la tarda. La nuvolositat serà menys abundant al nord-est del territori.

Comentarios
Multimedia Diari