Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Nuvolositat durant tot el matí

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 1 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà i al llarg del matí el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general. A partir del final del matí la nuvolositat tendirà a anar-se fent cada cop menys compacta fins a quedar el cel entre poc i mig ennuvolat a la meitat sud i entre mig i molt a la meitat nord.

Independentment, creixeran nuvolades a punts del Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i resta del prelitoral deixant el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en aquests sectors. A banda, a última hora del dia es formaran estrats baixos a punts de la franja litoral així com del Pirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. La temperatura mínima es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, 11 i 16 ºC a la depressió Central i al prelitoral i 13 i 18 ºC al litoral.

La temperatura màxima oscil·larà entre 21 i 26 ºC al Pirineu i al litoral i entre 24 i 29 ºC a la resta del país tot i que podria ser puntualment més alta a punts de Ponent.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

En general, el cel romandrà entre poc mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans que viatjaran de sud-oest a nord-est. Independentment, creixement de nuvolades partir mig matí a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, serralada prelitoral i interior del quadrant nord-est deixant el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en aquests sectors.

A banda fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la meitat nord del litoral i prelitoral, així com a punts de la depressió Central que, al final del dia reapareixerien a trams de la franja litoral.

Temas

Comentarios

Lea También