El Temps a Tarragona: Nuvolositat en augment durant el dia

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 9 de setembre

08 septiembre 2021 05:52 | Actualizado a 08 septiembre 2021 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a primeres hores del matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert al litoral i al quadrant nord-est, mentre que a la resta estarà poc o mig ennuvolat. A partir de mig matí creixeran nuvolades preferentment a punts de muntanya. A la tarda, la nuvolositat també augmentarà a la resta de l'interior. Amb tot, el cel quedarà mig o molt ennuvolat en general, o puntualment cobert sobretot al Pirineu, al Prepirineu i al nord-est.

Precipitacions

Fins a primeres hores del matí, s'esperen precipitacions febles o moderades al quadrant nord-est, en són probables a la resta del litoral central i en són possibles a altres punts de l'interior, sobretot del Pirineu. A partir de llavors, s'espera precipitació en forma de ruixats o xàfecs preferentment en zones de muntanya, sobretot al prelitoral i al Pirineu oriental. La precipitació serà entre feble i moderada, localment forta a les comarques avisades. Anirà localment acompanyada de tempesta i de calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant, localment abundant.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central i entre 18 i 23 ºC a la resta. La temperatura màxima baixarà de forma lleugera o localment moderada i se situarà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 27 i 32 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre i entre 24 i 29 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o puntualment dolenta al litoral, prelitoral i zones de muntanya. A la resta, serà entre bona i regular, o localment dolenta en moment de ruixat.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable amb predomini del component est. A partir de llavors, s'imposarà el component est, amb domini del nord-est al litoral, si bé al terç oest bufarà de component oest a la tarda. En conjunt, bufarà amb intensitat entre fluixa i moderada, amb cops forts a punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari