El Temps a Tarragona: Nuvolositat variable tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dijous 2 de maig

01 mayo 2019 16:42 | Actualizado a 09 mayo 2019 10:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà arreu i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, i entre molt ennuvolat i cobert al Pirineu, Prepirineu i punts de l'Empordà. Durant el matí la nuvolositat minvarà transitòriament i a partir del final del matí creixeran nuvolades a zones de muntanya que durant la tarda s'estendran a altres punts i el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert en general, si bé els núvols seran menys compactes i abundants a ponent. Al final del dia la nuvolositat minvarà a punts del terç oest del territori.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens serà entre lleuger i moderat al Pirineu i Prepirineu; oscil·larà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre 9 i 14 ºC al litoral i prelitoral. Per la seva banda, la temperatura màxima entre lleugerament i moderadament més baixa arreu; oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu i resta del quadrant nord-est, i entre 17 i 22 ºC a la resta del Principat, si bé a ponent i vall de l'Ebre serà lleugerament més alta.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà el component sud a la meitat oest i el component sud a la resta del territori; ambdós d'intensitat entre feble i moderada. Malgrat això, al quadrant nord-est bufarà vent fluix i de direcció variable. Independentment, fins al final del matí hi haurà tramuntana al nord de l'Alt Empordà d'intensitat entre feble i moderada, amb cops forts fins a primera hora del matí.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat, amb núvols menys abundants a punts de ponent i terç sud. A partir de final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al terç nord del territori i del quadrant nord-est on a la tarda el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert. A la resta del país el cel romandrà mig ennuvolat al matí, i molt durant la tarda. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general.

Comentarios
Multimedia Diari