Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Nuvolositat variable tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dijous 2 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà arreu i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, i entre molt ennuvolat i cobert al Pirineu, Prepirineu i punts de l'Empordà. Durant el matí la nuvolositat minvarà transitòriament i a partir del final del matí creixeran nuvolades a zones de muntanya que durant la tarda s'estendran a altres punts i el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert en general, si bé els núvols seran menys compactes i abundants a ponent. Al final del dia la nuvolositat minvarà a punts del terç oest del territori.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens serà entre lleuger i moderat al Pirineu i Prepirineu; oscil·larà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre 9 i 14 ºC al litoral i prelitoral. Per la seva banda, la temperatura màxima entre lleugerament i moderadament més baixa arreu; oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu i resta del quadrant nord-est, i entre 17 i 22 ºC a la resta del Principat, si bé a ponent i vall de l'Ebre serà lleugerament més alta.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà el component sud a la meitat oest i el component sud a la resta del territori; ambdós d'intensitat entre feble i moderada. Malgrat això, al quadrant nord-est bufarà vent fluix i de direcció variable. Independentment, fins al final del matí hi haurà tramuntana al nord de l'Alt Empordà d'intensitat entre feble i moderada, amb cops forts fins a primera hora del matí.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat, amb núvols menys abundants a punts de ponent i terç sud. A partir de final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al terç nord del territori i del quadrant nord-est on a la tarda el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert. A la resta del país el cel romandrà mig ennuvolat al matí, i molt durant la tarda. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general.

Temas

Comentarios

Lea También