El Temps a Tarragona: Núvols a primera hora

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 19 de març

18 marzo 2019 11:20 | Actualizado a 19 marzo 2019 06:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a primera hora del matí, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà ràpidament de nord a sud i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en conjunt al matí. Amb tot, a partir del final del matí es formaran núvols a sotavent del Pirineu i Prepirineu i creixeran nuvolades al litoral i prelitoral central, així com a partir de la tarda al litoral i prelitoral sud. A banda, al vessant nord del Pirineu, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert tota la jornada.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 2 i 7 ºC al prelitoral i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu i entre els 12 i 17 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, o puntualment regular en moments de ruixat. A banda, al vessant nord del Pirineu la visibilitat serà regular o dolenta.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat, de components nord i oest fins a migdia, i de components nord i est a partir de llavors, tot i que al litoral i prelitoral sud bufarà de components est i sud. A més, el sector central del litoral i prelitoral hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable. De matinada i de nou al final del dia bufarà mestral amb cops forts i algun de molt fort a la vall de l'Ebre i tramuntana entre moderada i forta a l'Empordà, amb alguns cops molt forts al nord de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

De matinada s'espera precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu situada entorn dels 700 metres.

Comentarios
Multimedia Diari