Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Núvols a primera hora

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 19 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a primera hora del matí, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà ràpidament de nord a sud i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en conjunt al matí. Amb tot, a partir del final del matí es formaran núvols a sotavent del Pirineu i Prepirineu i creixeran nuvolades al litoral i prelitoral central, així com a partir de la tarda al litoral i prelitoral sud. A banda, al vessant nord del Pirineu, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert tota la jornada.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 2 i 7 ºC al prelitoral i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu i entre els 12 i 17 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, o puntualment regular en moments de ruixat. A banda, al vessant nord del Pirineu la visibilitat serà regular o dolenta.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat, de components nord i oest fins a migdia, i de components nord i est a partir de llavors, tot i que al litoral i prelitoral sud bufarà de components est i sud. A més, el sector central del litoral i prelitoral hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable. De matinada i de nou al final del dia bufarà mestral amb cops forts i algun de molt fort a la vall de l'Ebre i tramuntana entre moderada i forta a l'Empordà, amb alguns cops molt forts al nord de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

De matinada s'espera precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu situada entorn dels 700 metres.

Temas

Comentarios