El Temps a Tarragona: Núvols baixos i temperatures similars

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 2 de novembre

01 noviembre 2020 18:42 | Actualizado a 01 noviembre 2020 18:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, més abundants a l'oest del territori, on també n'hi haurà alguns de mitjans. A partir de mitja tarda els núvols mitjans augmentaran al quadrant nord-occidental del territori, on el cel quedarà mig ennuvolat. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral, sobretot a l'extrem nord i en especial fins a mig matí i de nou a partir del final de la tarda, quan seran més extensos i afectaran alguns indrets del prelitoral.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, sobretot a l'interior. Se situarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i entre 9 i 14 ºC al litoral. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta. Se situarà entre 19 i 24 ºC al Pirineu, al Prepirineu i al litoral, i entre 22 i 27 ºC a la resta del territori, tot i que a l'altiplà Central serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, serà regular o localment dolenta a punts del litoral i prelitoral fins a mig matí i de nou a partir del final de la tarda, sobretot al nord del sector. A més, en valls i fondalades de l'interior del territori serà localment regular o dolenta per la presència d'algun banc de boira local fins a l'inici del matí.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb intervals de vent en calma a l'interior i amb predomini del terral fluix al litoral. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats, de component sud al litoral i al prelitoral, més reforçat a la costa central, i de component oest i sud a la resta del territori. Malgrat això, al Pirineu i a l'extrem nord-est serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component nord a l'extrem nord del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari