Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Núvols i algun ruixat als Ports

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 17 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Durant la matinada la nuvolositat anirà en augment de sud a nord fins a quedar molt ennuvolat a migdia, en conjunt. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar d'oest a est, alhora que creixeran nuvolades a zones de muntanya de la meitat nord i al massís del Port on el cel quedarà localment molt ennuvolat. Al final de la jornada el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat.

Pluges

Fins a migdia és possible alguna precipitació feble i aïllada a la meitat oest. A partir de llavors s'esperen ruixats i xàfecs a punts de muntanya de la meitat nord, que al llarg de la tarda i vespre podran afectar àrees properes, i també en són possible entorn el massís del Port. Durant el vespre és probable que les precipitacions arribin al nord de Ponent. Els xàfecs seran d'intensitat entre feble i moderada o localment forta. Sovint aniran acompanyats de tempesta i és probable que localment de calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants o localment abundants.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament arreu, si bé l'ascens serà localment moderat al terç oest. Es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord i entre 18 i 23 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima es mantindrà semblant i oscil·larà entre 26 i 31 ºC al Pirineu i al litoral i entre 28 i 33 ºC a la resta.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable de matinada i de nou a partir del vespre. A partir de mig matí s'imposarà el component sud entre fluix i moderat en conjunt, amb algun cop fort al litoral, sobretot al sector central. A banda, al final del dia bufarà tramuntana al nord del cap de Creus entre fluixa i moderada.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, en general, fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, serralada prelitoral, altres punts de la meitat nord i a la zona del Port. En aquests sectors, el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Avançada la tarda, la nuvolositat tendirà a minvar. Independentment hi haurà alguns núvols baixos de matinada al litoral sud i a punts del vessant nord del Pirineu. Al vespre reapareixeran a punts de prelitoral i litoral, sobretot del sector nord.

Temas

Comentarios

Lea También