El Temps a Tarragona: Núvols i algun ruixat als Ports

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 17 de juliol

16 julio 2019 17:11 | Actualizado a 17 julio 2019 12:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Durant la matinada la nuvolositat anirà en augment de sud a nord fins a quedar molt ennuvolat a migdia, en conjunt. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar d'oest a est, alhora que creixeran nuvolades a zones de muntanya de la meitat nord i al massís del Port on el cel quedarà localment molt ennuvolat. Al final de la jornada el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat.

Pluges

Fins a migdia és possible alguna precipitació feble i aïllada a la meitat oest. A partir de llavors s'esperen ruixats i xàfecs a punts de muntanya de la meitat nord, que al llarg de la tarda i vespre podran afectar àrees properes, i també en són possible entorn el massís del Port. Durant el vespre és probable que les precipitacions arribin al nord de Ponent. Els xàfecs seran d'intensitat entre feble i moderada o localment forta. Sovint aniran acompanyats de tempesta i és probable que localment de calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants o localment abundants.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament arreu, si bé l'ascens serà localment moderat al terç oest. Es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord i entre 18 i 23 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima es mantindrà semblant i oscil·larà entre 26 i 31 ºC al Pirineu i al litoral i entre 28 i 33 ºC a la resta.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable de matinada i de nou a partir del vespre. A partir de mig matí s'imposarà el component sud entre fluix i moderat en conjunt, amb algun cop fort al litoral, sobretot al sector central. A banda, al final del dia bufarà tramuntana al nord del cap de Creus entre fluixa i moderada.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, en general, fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, serralada prelitoral, altres punts de la meitat nord i a la zona del Port. En aquests sectors, el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Avançada la tarda, la nuvolositat tendirà a minvar. Independentment hi haurà alguns núvols baixos de matinada al litoral sud i a punts del vessant nord del Pirineu. Al vespre reapareixeran a punts de prelitoral i litoral, sobretot del sector nord.

Comentarios
Multimedia Diari