El Temps a Tarragona: Núvols i màximes inferiors als 30ºC

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 1 de setembre

31 agosto 2021 09:49 | Actualizado a 31 agosto 2021 09:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada hi haurà nuvolades a punts del terç sud que al llarg del matí tendiran a quedar restringits al massís del Port. A la resta estarà serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjà, més abundants al terç oest. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, sobretot al sector occidental, i n'arribaran d'altres en altres punts del terç oest.

Precipitacions

De matinada s'esperen alguns ruixats al terç sud del país. A partir del migdia se n'esperen al Pirineu, mentre que a partir de mig matí en són de possibles a la resta del terç oest. Els ruixats seran d'intensitat feble o localment moderada i acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació. És probable que localment vagin acompanyats de tempesta. Independentment, al terç sud els ruixats podran ser localment forts i acumular quantitats abundants de precipitació de matinada.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa; oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i entre els 15 i 20 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta; es mourà entre els 22 i 27 ºC al Pirineu; i entre 25 i 30 ºC a la resta del país, si bé seran més altes al pla de Lleida.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé a punts del terç sud serà regular fins a mig matí, sobretot a zones elevades, així com al Pirineu durant les hores centrals del dia.

Vent

S'imposarà el vent de components sud i est d'intensitat entre fluixa i moderada. Malgrat tot, de matinada i a la nit quedarà fluix i variable.

Comentarios
Multimedia Diari