El Temps a Tarragona: Núvols i més calor

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 23 d'agost

22 agosto 2021 10:47 | Actualizado a 22 agosto 2021 10:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè en general, tret del terç sud on estarà entre poc i mig ennuvolat. A banda, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades i núvols d'evolució a punts de la serralada litoral i prelitoral, i al Pirineu i Prepirineu, més desenvolupades al sector oriental; en conjunt, deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat en aquests sectors i zones properes. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat, localment cobert a l'extrem nord de la Val d'Aran fins a migdia i a partir de llavors la nuvolositat s'estendrà a la resta de la comarca. A més, hi haurà núvols baixos a principi i final del dia a punts del litoral, prelitoral i depressió Central.

Precipitacions

A partir de migdia s'esperen ruixats i xàfecs a punts del Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental de la zona, i al massís del Port. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Localment, els xàfecs és possible que siguin d'intensitat forta i acumular quantitats abundants a la zona avisada. A més, podran anar acompanyats de tempesta i pedra o calamarsa.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, tret del litoral sud on pujarà lleugerament; es mourà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 18 i 23 ºC a la resta. La màxima serà lleugerament més baixa, si bé podrà baixar de forma moderada a punts del quadrant nord-est; voltarà entre els 24 i 29 ºC al Pirineu i al litoral sud i entre els 29 i 34 ºC a la resta, puntualment més alta al Segrià.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent en general, tret de l'extrem nord de la Val d'Aran on quedarà regular fins a migdia i a partir de llavors empitjorarà a la resta de la comarca.

Vent

A l'inici i final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component sud d'intensitat fluixa amb cops moderats i alguns de forts durant la tarda a punts del prelitoral sud i altiplà central. A banda, fins a mig matí bufarà el mestral, fluix amb cops moderats, a les Terres de l'Ebre. A l'Empordà hi bufarà la tramuntana, si bé quedarà restringida al nord de la zona durant les hores centrals del dia; serà moderada amb cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari