El Temps a Tarragona: Núvols i petites precipitacions

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 17 d'octubre

16 octubre 2021 11:04 | Actualizado a 16 octubre 2021 11:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg del matí arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat a la meitat oest i poc ennuvolat a la resta. A banda, hi haurà estrats baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral, així com a punts de la depressió Central que deixaran el cel mig ennuvolat, puntualment molt.

Precipitacions

A partir del matí és probable alguna precipitació feble, aïllada i minsa a la meitat sud del litoral i prelitoral.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, si bé al terç oest pujarà lleugerament. Oscil·larà entre 2 i 8 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al litoral i prelitoral central i sud, i entre 6 i 11 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant. Voltarà entre 20 i 25 ºC a les Terres de l'Ebre, a Ponent i a punts del litoral, mentre que a la resta se situarà entre 16 i 21 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Malgrat tot, hi haurà alguns bancs de boira o boirina fins a mig matí a punts del litoral, del prelitoral i de la depressió Central.

Vent

Vent fluix i de direcció variable amb estones de component sud i est fluix amb algun cop moderat durant les hores centrals de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari