El Temps a Tarragona: Núvols i petites precipitacions

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 17 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 17 d'octubre.

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 17 d'octubre.

Situació general

Al llarg del matí arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat a la meitat oest i poc ennuvolat a la resta. A banda, hi haurà estrats baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral, així com a punts de la depressió Central que deixaran el cel mig ennuvolat, puntualment molt.

Precipitacions

A partir del matí és probable alguna precipitació feble, aïllada i minsa a la meitat sud del litoral i prelitoral.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, si bé al terç oest pujarà lleugerament. Oscil·larà entre 2 i 8 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al litoral i prelitoral central i sud, i entre 6 i 11 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant. Voltarà entre 20 i 25 ºC a les Terres de l'Ebre, a Ponent i a punts del litoral, mentre que a la resta se situarà entre 16 i 21 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Malgrat tot, hi haurà alguns bancs de boira o boirina fins a mig matí a punts del litoral, del prelitoral i de la depressió Central.

Vent

Vent fluix i de direcció variable amb estones de component sud i est fluix amb algun cop moderat durant les hores centrals de la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También