El Temps a Tarragona: Núvols i potser s'escapa un plogim

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 17 de desembre

16 diciembre 2019 12:46 | Actualizado a 17 diciembre 2019 13:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert, si bé hi haurà algunes clarianes transitòries al matí.

Pluja

De matinada s'espera precipitació al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al vessant sud. A partir del matí se n'espera a altres punts de la meitat oest i del litoral i prelitoral central, mentre que a partir de migdia arribarà a qualsevol punt del territori. La intensitat serà entre feble i moderada, i s'acumularan quantitats minses o poc abundants, localment abundants al vessant sud del Pirineu i Prepirineu on la precipitació serà més continuada i extensa. No es descarta que les precipitacions vagin acompanyades de tempesta a punts del litoral i prelitoral. La cota de neu baixarà dels 2.000 als 1.800 metres al llarg del dia.

Temperatures

La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la mínima pujarà lleugerament. Els valors mínims oscil·laran entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 6 i 11 ºC al prelitoral, i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda, els valors màxims es mouran entre 9 i 14 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de components sud i est. Serà entre fluix i moderat, més reforçat al litoral amb algun cop fort a la Costa Brava a la tarda.

Tendència per a demà

Fins a primeres hores del matí estarà molt ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat anirà minvant progressivament, si bé quedaran núvols baixos al nord i est de la depressió Central, al vessant sud del Pirineu i a l'extrem nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari