El Temps a Tarragona: Núvols i precipitacions

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 14 d'abril

13 abril 2021 18:35 | Actualizado a 13 abril 2021 18:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat en general, sobretot al terç sud, així com al Pirineu i Prepirineu a partir de migdia pel creixement de nuvolades. Amb tot, hi haurà més clarianes al llarg del dia a la meitat nord del litoral i a la depressió Central durant les hores centrals del dia.

Precipitacions

Fins a mig matí s'espera precipitació a la meitat sud del país feble i dispersa. A partir de la tarda s'esperen ruixats febles o localment moderats al Pirineu i al Prepirineu, on no es descarta que localment vagin acompanyats de tempesta, així com algun plugim feble i aïllat a punts del litoral i prelitoral sud. A partir del vespre també hi haurà algun ruixat feble al nord de la depressió Central. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu voltarà els 1.600 metres al Pirineu i Prepirineu oriental i els 1.800 a la resta.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament superior, si bé la pujada serà entre moderada i notable a la meitat sud i oest del país. Es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, entre els 2 i 7 ºC al Prepirineu i l'interior del quadrant nord-est, entre els 5 i 10 ºC a la resta de l'interior i al litoral nord i entre els 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà semblant o baixarà lleugerament en general, si bé baixarà localment moderadament a la meitat sud del territori. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i la meitat sud del litoral i prelitoral, i entre els 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, tot i que es formarà algun banc de boira local matinal a la depressió Central. Al terç sud serà regular o localment dolenta sobretot a partir de migdia.

Vent

Fins a primera hora del matí, el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral al litoral. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud i est, entre fluix i moderat al litoral i prelitoral i fluix a la resta de l'interior. Al final del dia tornarà a quedar fluix i de direcció variable, tot i que a les Terres de l'Ebre persistirà el vent de component est fluix.

Comentarios
Multimedia Diari