El Temps a Tarragona: Nuvols i ruixats puntuals

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 17 de novembre

16 noviembre 2018 17:21 | Actualizado a 16 noviembre 2018 17:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia, tret de la meitat nord del litoral i del prelitoral on persistiran algunes nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, tot i que amb tendència a disminuir.

A partir de llavors la nuvolositat augmentarà a bona part del territori fins a quedar entre mig i molt ennuvolat. A banda, els núvols seran més abundants a l'extrem sud al llarg del dia on estarà entre molt ennuvolat i cobert, mentre que al vessant nord del Pirineu tot el dia romandrà serè o poc ennuvolat.

Fins a migdia se n'esperen de disperses a punts del litoral i prelitoral. A partir d'aleshores hi haurà alguns ruixats aïllats a punts de l'interior, especialment al voltant de les muntanyes de Prades i del Massís del Port. Seran d'intensitat entre feble i moderada. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura màxima serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre 16 i 21 ºC al litoral, entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta de l'interior.

Tendència per a demà

Cel entre molt ennuvolat i cobert, amb nuvolositat més trencada al quadrant nord-oest. Al Massís del Port i al quadrant nord-est s'espera precipitació continuada al llarg del dia i s'acumularan quantitats de precipitació entre abundants i molt abundants, sobretot al Pirineu oriental on localment seran extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores).

A la resta del litoral i prelitoral se n'espera d'intermitents, així com a la resta del territori en són possibles, sobretot al vessant sud del Pirineu.

S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La precipitació localment anirà acompanyada de tempesta i no es descarta de calamarsa o calabruix, sobretot al quadrant nord-est. Pel que fa a la intensitat serà entre feble i moderada en general. La cota de neu voltarà els 1500 metres. Per damunt d'aquesta cota i als vessants orientats a l'est del Pirineu oriental, s'acumularan quantitats de neu extremadament abundants (més de 40 cm de neu nova en 24 hores).

Comentarios
Multimedia Diari