Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Nuvols i ruixats puntuals

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 17 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia, tret de la meitat nord del litoral i del prelitoral on persistiran algunes nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, tot i que amb tendència a disminuir.

A partir de llavors la nuvolositat augmentarà a bona part del territori fins a quedar entre mig i molt ennuvolat. A banda, els núvols seran més abundants a l'extrem sud al llarg del dia on estarà entre molt ennuvolat i cobert, mentre que al vessant nord del Pirineu tot el dia romandrà serè o poc ennuvolat.

Fins a migdia se n'esperen de disperses a punts del litoral i prelitoral. A partir d'aleshores hi haurà alguns ruixats aïllats a punts de l'interior, especialment al voltant de les muntanyes de Prades i del Massís del Port. Seran d'intensitat entre feble i moderada. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura màxima serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre 16 i 21 ºC al litoral, entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta de l'interior.

Tendència per a demà

Cel entre molt ennuvolat i cobert, amb nuvolositat més trencada al quadrant nord-oest. Al Massís del Port i al quadrant nord-est s'espera precipitació continuada al llarg del dia i s'acumularan quantitats de precipitació entre abundants i molt abundants, sobretot al Pirineu oriental on localment seran extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores).

A la resta del litoral i prelitoral se n'espera d'intermitents, així com a la resta del territori en són possibles, sobretot al vessant sud del Pirineu.

S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La precipitació localment anirà acompanyada de tempesta i no es descarta de calamarsa o calabruix, sobretot al quadrant nord-est. Pel que fa a la intensitat serà entre feble i moderada en general. La cota de neu voltarà els 1500 metres. Per damunt d'aquesta cota i als vessants orientats a l'est del Pirineu oriental, s'acumularan quantitats de neu extremadament abundants (més de 40 cm de neu nova en 24 hores).

Temas

Comentarios

Lea También