El Temps a Tarragona: Núvols i temperatures sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 15 de setembre

14 septiembre 2020 19:43 | Actualizado a 14 septiembre 2020 19:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Fins a mitja tarda circularan d'oest a est bandes de núvols alts i mitjans. Durant el matí deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest, mentre que a partir de migdia ho faran a la meitat est. A més, a partir del final del matí creixeran algunes nuvolades en zones de muntanya, sobretot al Pirineu i al Prepirineu i entorn el massís del Port. Localment deixaran el cel molt ennuvolat. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral.

Pluja

A partir de migdia s'esperen alguns ruixats febles o localment moderats al Pirineu, sobretot al seu extrem nord, i no se'n descarta algun d'aïllat al massís del Port. S'acumularan quantitats minses de precipitació. No es descarta que vagin acompanyats de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar en general i lleugerament més alta al terç oest. Els valors es mouran entre 9 i 14 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Els valors oscil·laran entre 24 i 29 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta del territori.

Vent

De matinada i de nou al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el terral fluix al litoral. Durant la resta del dia s'imposarà el component sud al litoral i prelitoral, i el component sud i oest a la resta. En general bufarà entre fluix i moderat, tot i que hi haurà algun cop fort al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava.

Tendència per a demà

Cel mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans, sobretot fins a mig matí i a partir de mitja tarda. A banda, a partir del final del matí creixeran núvols d'evolució a punts de muntanya, i nuvolades al Pirineu i Prepirineu, on localment romandrà molt ennuvolat. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos fins a mig matí i a la nit al litoral sud i a l'extrem nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari