El Temps a Tarragona: Núvols predominants

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de juliol

14 julio 2020 10:05 | Actualizado a 14 julio 2020 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a la tarda. A més, hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est fins a mig matí. A partir de llavors, creixeran nuvolades a zones de muntanya del terç nord que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert. A partir de mitja tarda les nuvolades també creixeran a la resta del litoral i prelitoral central. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu durant bona part de la jornada.

Pluja

A partir de mig matí s'esperen ruixats dispersos al quadrant nord-est i són possibles de més aïllats a la resta del Pirineu. Al vespre també són possibles d'aïllats a la resta del litoral i prelitoral central. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i no es descarta que vagin acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 13 i 18 ºC a la resta de l'interior, i entre els 17 i 22 ºC al litoral. La màxima baixarà lleugerament al Pirineu i a la meitat est, mentre que a la resta del territori serà semblant o, fins i tot, pujarà lleugerament litoral sud. Voltarà entre els 26 i 31 ºC al litoral sud, Ponent i Terres de l'Ebre, entre els 20 i 25 ºC a l'extrem nord del Pirineu, i entre els 24 i 29 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent al terç sud, regular a la meitat est i al vessant nord del Pirineu i bona a la resta del país. Amb tot, en moments de xàfec quedarà regular o puntualment dolenta. No obstant això, fins a primera hora del dia, hi haurà bancs de boira o boirina a fondalades de l'interior de la meitat nord.

Vent

Durant tota la jornada bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts a l'Empordà, si bé al centre del dia el vent quedarà fluix i variable al sud del Cap de Creus. Fins a migdia i al final de la jornada bufarà mestral entre fluix i moderat amb cops forts a les Terres de l'Ebre. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, amb domini del component oest a la meitat oest i del sud i est a la resta, fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos i algunes nuvolades a la meitat est, mentre que fins a mig matí també afectaran altres punts de la resta del litoral i prelitoral Central i de la depressió Central, així com al vessant nord del Pirineu. Localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari