Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Núvols tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de setembre

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de setembre

Situació general

Cel poc o mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, sobretot durant la primera meitat del dia. Tot i això, durant el matí hi haurà alguna nuvolada a punts de la meitat sud del litoral. A partir de migdia creixeran nuvolades a la serralada litoral i al Pirineu, i durant la tarda també ho faran a altres zones de muntanya, sobretot del Prepirineu i prelitoral amb tendència a arribar a zones del voltant. Amb tot, al llarg de la tarda tendirà a quedar molt ennuvolat. Independentment, fins a mig matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral i a la Catalunya central que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

Precipitacions

De matinada no es descarta algun ruixat aïllat a la meitat sud del litoral. A banda, durant el matí és possible algun xàfec entre el sud del litoral central i el nord de la Costa Daurada. A partir de migdia s'esperen ruixats a zones de muntanya, sobretot del Pirineu, del prelitoral i de l'interior del quadrant nord-est. A partir del vespre és possible que arribin al sector central del litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada; sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. Tot i això, a la zona avisada podran ser localment fortes i acumular quantitats abundants.

Temperatura

La temperatura mínima es mantindrà sense canvis importants, si bé serà lleugerament més alta al terç nord i oest; se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, al Prepirineu i nord de la Catalunya Central, i entre 16 i 21 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, tret de punts del quadrant nord-est on es mantindrà semblant o baixarà lleugerament; oscil·larà entre 22 i 27 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta, si bé serà localment més alta al Pla de Lleida i a l'interior de la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, en general. Tot i això, de matinada serà localment regular a punts de la Catalunya Central i del prelitoral per la presència de boirina. A banda, a partir de migdia tendirà a quedar regular en zones de muntanya i en moments de xàfec.

Vent

Durant les hores centrals del dia, bufarà vent de component sud, entre fluix i moderat amb algun cop fort al sud del Segrià i nord de la Terra Alta. La resta de la jornada, el vent serà fluix i de direcció variable.

Temas

Comentarios

Lea También