El Temps a Tarragona: Possibilitat de xàfecs al llarg del matí

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 16 de juliol

15 julio 2020 15:50 | Actualizado a 15 julio 2020 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos i algunes nuvolades a la meitat est i resta del litoral i prelitoral central, així com de matinada al nord del Camp de Tarragona, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, a la depressió Central i al vessant nord del Pirineu també hi haurà alguns intervals de núvols fins a mig matí. A la resta el cel quedarà serè o poc ennuvolat.

Pluja

Fins a mig matí s'esperen xàfecs locals a punts del sector central del litoral i prelitoral. A partir d'aleshores, se n'esperen alguns al quadrant nord-est. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació. Tot i això, localment seran d'intensitat forta i acumularan quantitats abundants de precipitació a les zones avisades.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. Es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 13 i 18 a la resta de l'interior, i entre els 17 i 22 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa a la meitat est i sector central del litoral, i semblant a la resta. Oscil·larà entre els 28 i 33 ºC a la depressió Central i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre els 23 i 28 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, tot i que serà localment regular a la meitat est al llarg del dia, així com a vessant nord del Pirineu, a punts de la resta del litoral i prelitoral Central i de la depressió Central fins a mig matí. En moments de xàfec la visibilitat podrà ser regular o dolenta.

Vent

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, amb cops forts al principi i al final del dia, a l'Empordà. Fins a migdia bufarà mestral entre fluix i moderat a les Terres de l'Ebre. A la resta del país bufarà fluix i de direcció variable al principi i al final del dia, i al centre del dia s'imposarà els components sud a la resta de la meitat est i del litoral, i el component oest a la resta. En general, d'intensitat entre fluixa i moderada.

Tendència per a demà

Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols a punts del quadrant nord-est, a la resta del litoral i prelitoral central i al vessant nord del Pirineu, més abundants fins a mig matí i de nou al final del dia. A la resta quedarà serè o poc ennuvolat. Independentment, al centre del jorn creixeran alguns núvols d'evolució diürna a zones de muntanya de l'interior del quadrant nord-est i esporàdicament a altres punts del Prepirineu.

Comentarios
Multimedia Diari