El Temps a Tarragona: Per fi diem adéu als núvols

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 26 de novembre

25 noviembre 2021 11:10 | Actualizado a 25 noviembre 2021 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada la nuvolositat minvarà ràpidament i al matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que amb intervals de núvols a punts del nord-est i a la depressió Central hi haurà estrats baixos fins a mig matí que localment persistiran fins a migdia al nord del sector. A partir de migdia es formaran nuvolades a punts del quadrant nord-est i arribaran núvols alts i mitjans pel nord-oest que s'estendran progressivament a la resta del país. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada, amb nuvolositat més trencada durant la tarda.

Pluges

S'espera precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu sobretot fins a migdia, així com de matinada a altres punts de l'extrem nord de la serralada. La cota de neu baixarà durant el matí dels 1000 als 800 metres, tot i que puntualment baixarà fins a qualsevol cota al final del dia. A banda, de matinada és possible algun ruixat aïllat a punts de l'extrem nord-est, feble o localment moderat. La cota de neu voltarà els 1.200 metres. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar en general o lleugerament més alta al litoral, si bé al vessant nord del Pirineu baixarà lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu serà regular o dolenta tota la jornada. Independentment, hi haurà bancs de boira o boirina matinals a l'interior, sobretot a depressió Central on localment seran persistents fins a migdia.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb ratxes fortes i alguna de molt forta de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana a la Costa Brava. Tot i això, vent serà fluix i variable a punts del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari