El Temps a Tarragona: Petites precipitacions a primera hora que desapareixeran després

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 4 d'agost

03 agosto 2020 10:40 | Actualizado a 03 agosto 2020 11:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins a primera hora de la tarda i mig ennuvolat a partir de llavors. A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts, si bé fins a primeres hores del matí hi haurà núvols baixos a punts de l'interior de la meitat est, Catalunya Central i a punts del vessant nord del Pirineu. A partir de migdia, creixeran nuvolades a punts de l'interior del quadrant nord-est i punts de la resta del Pirineu i Prepirineu, que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, localment molt ennuvolat.

Pluja

Fins a mig matí s'esperen ruixats d'intensitat entre feble i moderada a punts del litoral i prelitoral central, tot i que de matinada és possible que siguin localment forts al litoral central. A partir de llavors, és probable algun ruixat aïllat a punts de l'interior del quadrant nord-est, sud de la Costa Brava i nord del litoral central. Seran febles o localment moderats. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, localment abundants al litoral i prelitoral central. Independentment, de matinada és possible algun precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa arreu, mentre que la màxima baixarà lleugerament a Ponent i les Terres de l'Ebre, i quedarà semblant a la resta. La mínima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral, puntualment més alta al litoral central.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent a la meitat oest. A la resta del país serà bona, si bé a estones serà entre regular i dolenta a zones de muntanya. Tot i això, de matinada serà regular a punts del litoral i prelitoral central i a la Catalunya Central, amb formació de bancs de boira o boirina.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i final del dia. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats a la meitat est i a la resta del litoral i prelitoral, mentre que a la resta del país bufarà el component oest. Independentment, a l'extrem nord de l'Empordà bufarà tramuntana moderada, amb cops forts al principi i final del dia; i mestral moderat amb cops forts al terç sud del país fins a mig matí.

Tendència per demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts i prims a partir de migdia. A banda, al llarg del dia hi haurà la presència d'alguns núvols baixos a trams del litoral i del prelitoral que seran més compactes al principi i final del dia; i durant les hores centrals de la jornada hi haurà la formació d'alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari