El Temps a Tarragona: Pluges al litoral

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 10 d'octubre

09 octubre 2020 08:11 | Actualizado a 09 octubre 2020 16:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert al llarg del dia a la meitat est, a la resta de la Catalunya Central, al litoral i al prelitoral central, així com al vessant nord del Pirineu. A la resta del país, fins a migdia circularan núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat, mentre que a partir de llavors quedarà serè o poc ennuvolat, amb creixement de nuvolades al Pirineu i Prepirineu.

Pluges

S'esperen ruixats a la meitat est i la resta de la Catalunya Central i el litoral i prelitoral central. Fins a migdia seran febles en general, a partir d'aleshores seran localment moderats i podran anar acompanyats de tempesta i calamarsa. Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació feble i intermitent, sobretot al matí i al vespre, amb una cota de neu que baixarà dels 2500 als 1600 metres. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant, o localment abundant a punts del litoral i prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament en general i es donarà al final del dia. A punts del Pirineu i del Prepirineu la baixada serà localment notable. La temperatura màxima baixarà entre moderadament i acusadament en general, tret del litoral sud on serà similar.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o localment dolenta a la meitat est, la Catalunya Central, al litoral i prelitoral central i al vessant nord del Pirineu. A la resta, serà bona o localment regular fins a primeres hores del matí a fondalades de l'interior per la presència de bancs de boira i boirina.

Vent

De matinada el vent serà fluix i variable en general. Tot i això bufarà la tramuntana a l'Empordà i el mestral a les Terres de l'Ebre, ambdós entre fluixos i moderats. Al llarg del matí es reforçarà el vent en aquests sectors i la tramuntana bufarà moderada amb ratxes fortes i algunes de molt fortes a partir de migdia, mentre que el mestral ho farà entre fluix i moderat amb ratxes fortes. A la resta, s'imposarà el vent de component sud en general a la meitat est, la Catalunya Central i la resta del litoral i prelitoral, i el vent de component nord i oest fluix o moderat a la resta del Pirineu, Prepirineu i Ponent.

Tendència per a demà

De matinada, el cel estarà molt ennuvolat o cobert a l'interior de la meitat est, Catalunya Central i resta del litoral i prelitoral central. Tot i això, la nuvolositat minvarà i al matí la nuvolositat quedarà restringida al sud de la Costa Brava i nord del litoral central. A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir de migdia, el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, però amb creixement de nuvolades a l'interior el quadrant nord-est i punts del Pirineu i Prepirineu. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert al llarg del dia.

Comentarios
Multimedia Diari