El Temps a Tarragona: Pluges de matinada a qualsevol punt

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 9 de setembre

08 septiembre 2020 14:50 | Actualizado a 08 septiembre 2020 15:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb núvols més compactes al litoral i al prelitoral durant el matí i a la Catalunya Central a partir de migdia. A Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre hi haurà més clarianes, sobretot durant les hores centrals de la jornada. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar.

Pluja

De matinada s'espera precipitació a qualsevol punt, més continuada al quadrant nord-est. A partir del matí la precipitació serà en forma de xàfecs dispersos, que seran menys probables a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre. Sovint anirà acompanyada de tempesta i localment de calamarsa. En general serà d'intensitat feble o moderada, si bé serà localment forta al litoral, al prelitoral i al quadrant nord-est, i a la tarda a la Catalunya Central. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants al terç oest i entre poc abundants i abundants a la resta. Ara bé, localment hi pot haver acumulacions molt abundants (de 50 a 100 mm en 24 hores) a punts de la meitat est.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, tret de punts de la meitat nord del litoral i prelitoral on serà similar o lleugerament més alta. Se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 16 i 21 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar. Voltarà entre 24 i 29 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre i entre 20 i 25 ºC a la resta, si bé al vessant nord del Pirineu serà localment més baixa.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular, localment dolenta a zones elevades del prelitoral i de la meitat est i en moment de xàfec.

Vent

Vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb cops forts al litoral, on predominarà el gregal i el llevant. A banda, en moments de xàfec hi pot haver cops forts de vent.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé a partir del final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya sobretot de la meitat nord del país i, amb el pas de les hores, s'estendran i deixaran localment el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector i àrees del voltant. Independentment, hi haurà núvols baixos a punts de la Depressió Central al principi del dia i al vessant nord del Pirineu al llarg de la jornada, més trencats durant les hores centrals del dia. Localment al litoral sud hi haurà alguna nuvolada de matinada.

Comentarios
Multimedia Diari