El Temps a Tarragona: Pluges febles al matí

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 26 d'abril
 

25 abril 2021 19:22 | Actualizado a 25 abril 2021 19:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada, la nuvolositat augmentarà fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més abundant a la meitat oest. A més, a partir de migdia arribaran núvols més compactes per l'oest alhora que creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, sobretot de la meitat nord.

Precipitacions

S'espera precipitació feble, localment moderada, a qualsevol punt del país. Fins a migdia, afectarà sobretot a la meitat oest i, a partir de llavors, a la meitat nord del territori. S'acumularan quantitats minses, localment poc abundants. No es descarta que, puntualment, vagi acompanyada de tempesta. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Temperatura 

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens serà localment moderat a la meitat sud del país. Es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, Prepirineu, litoral i prelitoral nord i altiplà Central, entre 9 i 14 ºC al litoral i prelitoral central i sud i entre 7 i 12 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa. Es mourà entre 16 i 21 ºC en general, més alta a les Terres de l'Ebre i més baixa al vessant nord del Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, localment regular, sobretot a cotes mitjanes i altes del Pirineu occidental. Hi haurà pols en suspensió.

Vent

A l'interior, el vent bufarà fluix i variable al principi i al final del dia, la resta del dia bufarà fluix amb cops moderats de component sud i est. Al litoral bufarà vent de component est entre fluix i moderat amb algun cop fort.

 

Comentarios
Multimedia Diari