El Temps a Tarragona: Pluja feble o localment moderada

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 9 d'octubre

08 octubre 2021 08:42 | Actualizado a 08 octubre 2021 10:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat a punts de la depressió Central, el litoral i el prelitoral, amb nuvolositat més compacta al sector central i sud de la zona. A la resta del territori l'ambient serà assolellat, si bé creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya de la meitat est durant la tarda.

Precipitacions

S'esperen alguns ruixats dispersos, d'intensitat feble o localment moderada a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud de la zona i fins a migdia. A més, a la tarda se n'esperen alguns de dispersos a punts de la meitat est que al final del dia es podran estendre a la Catalunya Central. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima no experimentarà canvis importants, si bé a punts del litoral i prelitoral sud baixarà lleugerament. Per la seva banda, la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La mínima quedarà entre 3 i 8 ºC al Pirineu i el Prepirineu, i entre 10 i 15 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, i entre 18 i 23 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, si bé al litoral i prelitoral i al quadrant nord-est podrà quedar regular.

Vent

De matinada i al final del dia serà fluix i de direcció variable, amb predomini dels components nord i oest. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud a l'interior i de component sud i est al litoral; serà d'intensitat fluixa amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari