El Temps a Tarragona: Pluja tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 d'abril

21 abril 2019 15:04 | Actualizado a 21 abril 2019 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Durant la primera meitat del dia el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general, sobretot a punts del litoral i prelitoral on el cel estarà cobert. Al llarg de la tarda la nuvolositat augmentarà progressivament i al final del dia quedarà molt ennuvolat o cobert arreu.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, sobretot al litoral; oscil·larà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre els 4 i 9 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre els 7 i 12 ºC al prelitoral, i entre els 11 i 16 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà entre 14 i 19 ºC al Pirineu,i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Vent

A l'inici i final del dia bufarà vent entre fluix i moderat amb alguns cops forts de component nord i est. La resta de la jornada predominarà el vent de component est entre fluix i moderat amb cops forts. A banda, hi haurà algun cop molt fort fins a migdia a la meitat est i resta del prelitoral, sobretot d'entre llevant i gregal.

Tendència per a demà

Fins a migdia el cel estarà cobert o molt ennuvolat en general, amb núvols menys abundants al terç sud del territori a partir de mig matí. A partir d'aleshores s'obriran clarianes en general i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a l'interior de la meitat oest, al Pirineu i al Prepirineu, mentre que a la resta quedarà mig o a estones poc ennuvolat, amb núvols més abundants a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari