Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Pluja tot el diumenge

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 18 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Al Massís del Port i a punts de muntanya del quadrant nord-est s'espera precipitació continuada al llarg del dia, la qual acumularà quantitats de precipitació entre abundants i molt abundants, puntualment extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores), sobretot al Pirineu Oriental.

A la resta del litoral i prelitoral se n'esperen d'entre febles i moderades i localment d'abundants. A la resta del territori en són possibles, sobretot al vessant sud del Pirineu tot i que en aquests sectors acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La precipitació localment anirà acompanyada de tempesta i no es descarta de calamarsa o calabruix, sobretot al quadrant nord-est. Pel que fa a la intensitat serà entre feble i moderada en general.

Puntualment podrà ser forta. La cota de neu voltarà els 1.500 metres. Per damunt d'aquesta cota i als vessants orientats a l'est del Pirineu oriental, s'acumularan quantitats de neu extremadament abundants (més de 40 cm de neu nova en 24 hores).

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa, i en alguns casos es registrarà al final del dia. Es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al litoral i entre 4 i 9 ºC a la resta del país. La màxima baixarà lleugerament i es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al litoral i entre 9 i 14 a la resta.

Vent

Bufarà el vent de component est entre fluix i moderat amb cops forts, i alguns de molt forts a zones elevades del litoral, prelitoral i la Catalunya central.

Tendència per a demà

Al litoral i prelitoral i al quadrant nord-est estarà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia i entre poc i mig ennuvolat a partir de llavors, si bé a la tarda es mantindrà entre mig i molt ennuvolat al Pirineu oriental i al massís del Port. A la resta del país estarà mig ennuvolat al matí i entre poc i mig ennuvolat a la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También