El Temps a Tarragona: Pocs núvols que aniran en augment

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 10 de juliol

09 julio 2020 11:16 | Actualizado a 09 julio 2020 19:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al matí estarà poc ennuvolat. Amb tot, a la meitat est i al litoral hi haurà intervals de núvols que deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, més desenvolupades al Pirineu i Prepirineu, que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert en aquests sectors. A banda, durant la tarda la nuvolositat augmentarà i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, amb núvols més trencats litoral sud. Al final del dia minvarà la nuvolositat, tret del vessant nord del Pirineu i al litoral on el cel on es formaran intervals de núvols baixos.

Precipitacions

Al final de la matinada i fins a mig matí s'esperen precipitacions al litoral i prelitoral central i sud. A partir d'aleshores, i fins al vespre, s'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, al Prepirineu, al massís del Port i a la serralada Transversal i en són possible a d'altres punts de la meitat nord. Seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i és possible que de calamarsa o pedra. Per altra banda, és possible que al Pirineu i Prepirineu oriental els xàfecs a la tarda siguin localment d'intensitat forta i acumulin quantitats abundants.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa a la meitat oest i semblant a la resta. Oscil·larà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu, entre els 18 i els 23 ºC al litoral i entre els 15 i els 20 ºC a la resta. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 27 i 32 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 30 i 35 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé en moments de xàfec quedarà regular, puntualment dolenta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia en general. Al centre de la jornada s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est arreu.

Previsió per demà

Cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i de la resta del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu fins a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari